Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 16.03.2018 19:02
Кількість переглядів: 1032

Сьогодні, 16 березня,  в приміщенні глядацької зали міського кінотеатру за участю керівництва міста, району та працівників КП "ГОРОДОККОМУНСЕРВІС" відбувся святковий концерт і урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З вітальним словом виступили: Директор КП "Гогодоккомунсервіс"  Ігор  Сагадін, голова районної ради Ольга Зелінська, міський голова Василь Підлісний, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Літвінчук та голова районного осередку «За конкретні справи» Вадим Якубовський.

    «Вітаю вас з Днем працівника комунального господарства. Перш за все хотів би подякувати вам за віддану та сумлінну працю в люті морози, дощову негоду та літню спеку.

Слід відмітити, що в минулому році ви добре спрацювали в усіх напрямках. Кожна дільниця внесла вагомий вклад у розвиток нашого підприємства.

В 2017 році електродільницею було проведено 8,2 км вуличного освітлення, встановлено 504 світильника. Водопровідно-каналізаційною дільницею прокладено нових та замінено 4,3 км водопровідних мереж.

Завдяки введенню в дію станцію другого підйому води по вулиці Індустріальній під’єднано 249 нових абонентів мікрорайону МКК до центральної мережі.

Транспортною дільницею вивезено близько 2 тис. тон щебеню для поточного ремонту вулиць. Дільницею по благоустрою міста використано 92 тони асфальту для ямкового ремонту дорожнього покриття, замінено 11 контейнерних майданчиків для видалення твердих побутових відходів.

Це далеко не повний перелік робіт, які були зроблені працівниками комунального підприємства в 2017 році.

Завдяки вашій щоденній наполегливій та сумлінній праці нам вдалося досягнути хороших економічних показників.

Дякуючи вам підприємство отримало вагомий прибуток, що дало змогу виплатити премію за 2017 рік в розмірі місячної заробітної плати.

В поточному році після утворення ОТГ працівниками комунального підприємства, не дивлячись на зимові місяці, проведено ремонт по заміні обладнання напірних колон арт свердловин та встановлено станції керування глибинними насосами в чотирьох селах громади.

Проведено капітальний ремонт внутрішньої водопровідної мережі в дошкільному навчальному закладі в с. Великий Карабчіїв, замінено 73 лампи вуличного освітлення в чотирьох селах. Прокладено 150 м водогону в м. Городок, що дало змогу під’єднатися вісьмом новим споживачам.Проведено вуличне освітлення на 5 вулицях міста.

Ще раз хотів би вам щиро подякувати за вашу нелегку працю та сподіваюсь, що в цьому році ми спрацюємо ще краще ніж в минулому на користь міста та громади,» - наголосив у вітальному слові Ігор  Сагадін.

Працівників сфери житлово-комунального господарства привітав міський голова Василь Підлісний, у вітальному слові підкреслив важливість роботи фахівців даної галузі для громади, подякував за їх непросту, але дуже важливу працю.

За особистий внесок у розвиток сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міста, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення кращим з кращих комунальників і працівників побутового обслуговування оголосили подяки,  нагородили грамотами і подарунками від міської ради та районного осередку «За конкретні справи» .

У концерті з нагоди професійного свята взяли участь та вітали працівників комунальної сфери і побутового обслуговування населення вихованці Будинку дитячої творчості ансамбль пісні «Росинка»,  колективи Будинку культури, діти центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю та садочок  «Берізка»  з начальником відділу освіти Городоцької міської ради Сергієм Рибаком.

 

Щиро вітаємо та дякуємо вам за непросту, але дуже важливу працю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь