Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Здоров'я - це, безумовно, не все, але все інше без здоров'я - ніщо! - Сократ

Дата: 16.02.2018 15:09
Кількість переглядів: 999

15 лютого на Городоччину завітав завідувач науково-дослідної  лабораторії квантової біології та квантової медицини Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, кандидат  фізико-математичних наук, науковець,  винахідник,  президент корпорації «Лазер і здоров’я»  - Коробов Анатолій Михайлович

У науково-практичній  конференції, що відбулася в приміщенні Городоцького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, в якій взяли участь персонал та дирекція центру, лікарі, міський голова Василь Підлісний,  голова районної ради Ольга Зелінська, журналісти та жителі громади.  Професор Анатолій Коробов розповів про роль світла у житті людини та продемонстрував фотонні матриці.

Професор Анатолій Коробов розповів, що багаторічні наукові дослідження і клінічні спостереження показують, що застосування апаратного комплексу «Барва-Терапевт» дозволяє істотно підвищити ефективність профілактики та лікування таких захворювань, як інфаркт міокарда, інсульт, цукровий діабет та його ускладнення, хвороба Альцгеймера, енцефаліт, остеохондроз, артроз, артрит, грип, туберкульоз і хронічні неспецифічні захворювання легенів, захворювання сечостатевої системи, захворювання системи травлення, онкологічні захворювання.

Такі можливості апаратного комплексу обумовлені здатністю світла видимого та інфрачервоного діапазонів спектру нормалізувати роботу імунної, ендокринної, центральної нервової систем, підвищувати мікроциркуляцію крові і лімфи, оптимізувати реологічні показники крові (фізичні та біохімічні).

Фототерапія апаратами комплексу "Барва-Терапевт" прекрасно комбінується з іншими видами лікування, може використовуватися як монотерапія, практично не має протипоказань і побічних негативних ефектів.

Відчули на собі результат ефекту фотоннових матриць і городоччани  які відвідували процедури в центрі реабілітації.

 

Кожній   людині   потрібне   світло   —   джерело   здорового   життя, а світлу потрібен мир!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь