Городоцька міська територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День Святого Валентина в Городоцькій центральній бібліотеці

Дата: 15.02.2018 12:08
Кількість переглядів: 949

       Кохання…Що містить в собі це слово? Кохання не просто окреме почуття в людей, це цілий світ, цілий образ думок і вчинків, оспівано композиторами, художниками, поетами.

       У День Святого Валентина в Городоцькій центральній бібліотеці дізнавались про історії великого кохання відомих людей, насолоджувались музичними творами Ф. Шопена, Ф. Ліста у виконанні викладача Городоцької дитячої музичної школи Гуменюка Олександра та слухали поезію Ковбан Людмили під час літературно –музичної години «Незбагненна сила кохання» гімназисти 10 –х класів. А ще виготовляли валентинки наосліп, змагалися, хто висловить найбільше компліментів, демонстрували ерудованість у відповідях на запитання вікторини. Найкращі отримали солодкі подарунки та валентинки.

     А у центрі нашого міста біля «Арки закоханих» у цей святковий радісний день безліч позитивних емоцій отримали гості  мистецького дійства «Кохання світ чарує» від калейдоскопу пісень у виконанні солістів Городоцької дитячої музичної школи. Вразив усіх присутніх ярмарок тематичних виробів своїми руками. Яскравих вражень та позитивних емоцій додали конкурси, вікторини, забави, а ще «валентинки» зі снігу від вихованців Городоцької дитячої художньої школи. Переможці отримували подарунки , а закохані пари отримали головні призи-романтичні вечері у кафе «Ольга» та «Меркурій».

Всі глядачі та учасники заходу проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту, подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери! Отож дякуємо Городоцькій міській раді, Хмельницькій обласній громадській організації «За конкретні справи», працівникам закладів культури нашого міста, учасникам художньої самодіяльності за чудово проведений час у День Святого Валентина і бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра, надії і віри.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Автор Городоцька центральна бібліотека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь